Головна » 2018 » Август » 13 » Завершився підлітковий християнський табір "Долаючи вершини" з темою: "Підкорюй вершини".
Завершився підлітковий християнський табір "Долаючи вершини" з темою: "Підкорюй вершини".

5 - 11 серпня на території бази "Карпати", що на околиці с. Дубина, відбувся підлітковий християнський табір "Підкорюй вершини". Щодня молоді хлопці та дівчата підкорювали не лише гори Карпат, але й духовні вершини, серед яких гори: "Преображення", "Молитви",  "Прощення", "Спасіння". Завдяки змістовним й насиченим викладам та інтенсивам підлітки почули поради на актуальні питання сьогодення: "Як побороти депресію","Як справитися з комплексом неповноцінності", "Що таке молитва", "Як пробачити кривдника" ,"Як  отримати прощення та звільнення від гріхів ","Як зберегти себе та бути щасливим".

  


    Ми отримали незабутні враження від походів на водоспад Кам'янка, Журавлине озеро, гору Парашку.А завдячуючи екскурсії до фортеці Тустань  пізнали велич Божого творіння, мудрість та винахідливість людей XIX ст., розглянули  пам'ятки культури в історичному музеї, побачили предмети життя та побуту того часу.

  

  


    Окрім командних завдань, загальнотабірних ігор та креативних естафет кожен зміг створити власними руками пам'ятні вироби: вінтажне фото на дереві, декоровану футболку, павер-банк.

  

  


    По-особливому пам'ятною стала для нас зустріч з композитором і співачкою Брією Блессінг. Вона співала прекрасні пісні, відкрито й щиро ділилася відповідями про себе, своє милуле й теперішнє в Бозі. 

  

  


    Щиро вдячні Олексію Карташову, котрий ділився Словом Божим та особистим свідченням. Це послужило підбадьоренням та закликом служити Нашому Отцеві Небесному, не  знемагати, а перемагати в духовній мандрівці.

  

  


Організатори табору щиро вдячні усій лідерській команді. Бути поруч і служити з Вами - це велика честь! 

   

  

  


Спасибі усім, хто підтримував нас духовно, молитовно, морально, фінансово. А найбільша подяка Господу, Який вклав Свій задум у наші серця і виконав його до кінця. Ми бачили устрій Бога в погоді, охорону та захист в усіх заходах, ведення Святого Духа в нас і через нас.


Нехай усіх вас рясно благословить Господь!
З повагою організатори табору «Долаючи вершини» 2018р.

P.S: Всі фотографії з табору ви можете подивитися в розділі Фотоальбоми

Категорія: Новини | Переглядів: 688 | Додав: Administrator
© 2008-2019,  «Долаючи вершини». Всі права захищені.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на vershunu.com