Головна » 2017 » Август » 23 » Організатори табору «ДВ» висловлюють щиру подяку всім хто долучився до проведення табору.
Організатори табору «ДВ» висловлюють щиру подяку всім хто долучився до проведення табору.

Організатори табору «Долаючи вершини» висловлюють щиру подяку всім хто долучився до проведення табору своїми молитвами, фінансами, інформаційною підтримкою. 
Дякуємо Богові за чудову команду лідерів-волонтерів, які посвятили себе, свій час та фінанси для підлітків. 16 днів ми мали честь служити з такими вірними Господові людьми.


Галя (координатор програми). Спасибі тобі за професіоналізм, мужність, витривалість, вміння організовувати, об’єднувати команду та мотивувати її для досягнення цілі.
Аліна (координатор рукоділля і справжня «паличка-виручалочка» координатора програми). Щиро дякуємо за твоє щире серце, неймовірну жертовність, креативність та вміння знайти вихід в складних ситуаціях. Назавжди запам’ятаємо ваші мальовані з любов’ю пряники і оригінальні панкейки.
Іринка (музичний керівник та наставник групи). Завдяки твоїй благословенній праці весь табір наповнювався піснею та гармонією. Твоя ніжна усмішка і доброта огортала кожного і навіть той хто ніколи не співав відчував себе справжнім маестро.
Олексій (медичний працівник та наставник групи). Дякуючи Господові і тобі всі почувалися добре. Твій професійний досвід, як лікаря так чудово поєднувався з любов’ю, відданістю та готовністю допомагати в будь-який час дня і ночі. Спасибі за незабутні і корисні уроки медицини, відвертий тренінг та сольні пісні, які глибоко торкалися наших сердець.


Наталя (наставник групи). Щиро дякуємо тобі за дні і ночі проведенні з такими енергійними і невгамовними підлітками. Спасибі за мудрість, тактовність, спостережливість та вміння твердо оцінювати ситуацію. Твоя мудра критика та доцільні поради єднали нас і допомагали приймати рішення.
Юра (наставник,муз.супровід). Велике дякуємо за відповідальність, скрупульозність, прагнення до досконалості. Завдяки тобі, твоїй праці у таборі все було гарно, красиво та гармонійно. А фото, зроблені тобою, ще довго грітимуть нас холодними зимовими вечорами.
Славік, Люда, Світлана (наші майстер-шефи). Спасибі вам за ваш професіоналізм, недоспані ночі, хвилювання, розсудливість. Завдяки вашій праці їжа була смачна, збалансована, вчасно подана, а ми ситі та задоволенні. Хай Господь воздасть вам за вашу жертовність та всі смачні обіди, вечері, сніданки, підвечірки та снеки.


Мама Валя (неймовірно віддана і жертовна жінка). Ви справді стали мамою всього табору, адже в будь-який час ми могли розраховувати на мудру пораду, щиру допомогу та невимовний мир, який огортав кожного, хто спілкувався з вами. Щиро дякуємо за вашу цілодобову працю з нашим малюком, за щирі молитви та підтримку.
Наставники, які були з нами один заїзд, але яких ми щиро полюбили і які залишили теплий слід в наших серцях та серцях учасників.
Віка, Паша, Єгор, Коля (наставники груп). Спасибі за вашу любов до підлітків, ваше повне доброти серце, за вашу творчість, креативність, відданість, турботливість та жертовність. Віка, твій урок на горі Захар Беркут запам’ятався своєю оригінальністю та стилем викладу. Паша, твоя доброта гріє серця усіх ще до сьогодні. Єгор, твої ранкові зарядки та біг по росі лише позитивно відгукнуться на здоров’ї всіх учасників. Коля, твоя енергія і комунікабельність була незамінною протягом усіх днів проведених разом.
Спасибі вам улюблені!


Оксана Павлюк та Оля Назарчук щиро дякуємо за мужність, хоробрість в супроводі дітей під час поїздки до табору. Ви були незамінні, адже були потрібні всюди – і в мандрівках, і в майстер-класах, тренінгах та квестах. Ми молоділи разом з вами!
Щиро вдячні всім гостям, які завітали до нас, брали участь в семінарах, лекціях. Пастору Олександру, служителю Зіновію, пастору Ярославу з дружиною, місіонерській сім'ї Назара та Іванки за постійну молитовну та моральну підтримку, Сім'ї Андрія та Ірини, які допомагали в організації та благоустрої табору. Директору, завгоспу Любі Іванівні, всім черговим та прибиральницям, які забезпечували комфорт і чистоту бази відпочинку «Полонина». 
Щира подяка, батькам Олександру та Валі, Зіновію та Олі за батьківське благословення та сильні молитви за нас. Велике спасибі за інформаційну підтримку Ірі і Таріку.


Нехай усіх вас рясно благословить Господь!
З повагою організатори табору «Долаючи вершини» 2017р.
Полях Андрій та Полях Марічка.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 804 | Додав: Administrator
© 2008-2019,  «Долаючи вершини». Всі права захищені.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на vershunu.com