Головна » 2019 » Август » 25 » 12.08.19 закінчився табір «Долаючи вершини» з темою «START»
12.08.19 закінчився табір «Долаючи вершини» з темою «START»

Ми раді, що мали можливість провести час з підлітками зі всієї України. Табір завершився і тепер час підвести підсумки. Протягом табору ми познайомилися один з одним. В результаті було сформовано 3 команди з такими назвами: “Fresh”, “Преображоване сало”, “Творчі бунтарі”.


Стали учасниками  лекції професора Національного університету «Львівська політехніка» Чернюка Володимира Васильовича на тему: «Еволюція чи Розумний задум».

Були проведені різні майстер-класи, серед яких:створення дизайну логотипу для своєї команди; освоєння техніки ліпки з полімерної глини; надання першої медичної допомоги.

Вільний час можна було провести спілкуючись з однолітками за новими захоплюючими настільними іграми.

Наступні дні були сповненні пізнавальними мандрівками. Ми побачили і відчули красу Божого творіння в величі водоспадів «Лазний» та «Сопіт», а також подолали гору «Погар»

У нас була чудова нагода познайомитися і спробувати себе у таких локаціях: техніка малювання "Ебру", робототехніка, інтелектуальні ігри.

Особливо захоплюючою для нас була гра квадрат. Де ми могли не тільки проявити свої спортивні та розумові здібності, а й навчилися взаємодіяти у команді і підтримувати один одного.

Кожен табірний день був тематичним. Ми розглядали актуальні теми для підлітків в світлі Слова Божого.

Екскурсія на гору "Захар Беркут" була сповненна незабутніми емоціями та враженнями, так як туди і назад ми піднімалися на спеціальних підйомниках, що дозволило нам в повній мірі насолоджуватися мальовничими пейзажами Карпацьких гір.

До нас завітав друг Ігор, який влаштував нам лазанку, яка складалася з двох етапів.

По завершенню дня ми мали час для спілкування у командах за смачним снеком, де обговорювали події дня, свої очкування та враження.

Свій творчий потенціал та інтерактив ми проявляли у створенні та представленні відеорепортажів своїх команд.

Завершальною нотою нашого табору було підведення підсумків і спілкування біля вогнища, а також молитва благословення і подяки Богу за чудово проведенний час разом.


Наша команда щиро вдячна Богу за охорону і захист усіх учасників. 
З повагою організатори табору «Долаючи Вершини» 2019 р.


P.S: Альбом з усіма фотографіями вже розміщений на нашому сайті в розділі «Фотоальбоми».

Категорія: Новини | Переглядів: 695 | Додав: Administrator
© 2008-2019,  «Долаючи вершини». Всі права захищені.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на vershunu.com